06 15828228 Lorentzstraat 1A, Alkmaar

Onze verzorgingsmiddelen

Alle verzorgingsmiddelen zijn te koop bij ons in de salon
of bel ons op nummer 06 15828228

De honden shampoos, conditioners en parfums van Yuup zijn van hoge kwaliteit. De natuurlijke botanische extracten zorgen voor een gezonde en mooie vacht. Yuup vachtverzorgingsproducten zijn perfect voor iedere hond.
Hondensop heeft een breed assortiment met Yuup producten voor thuis en professioneel gebruik.
Yuup producten zijn zonder parabenen, Ftalaten of petrochemische producten.
Yuup! Schoonheid voor honden van Cosmetica Veneta Italy.

Shampoo

Universele shampoo voor honden. All Types of Coats van Yuup! Shampoo voor alle vachttypen. Botanische formule met natuurlijke extracten uit o.a Aloë, Propolis en Witte Wilg. Reiniging op basis van natuurlijke ingrediënten.

Shampoo speciaal voor frequent gebruik en geschikt voor alle soorten vachten. Reinigt de huid en voedt de vacht diep door een speciale combinatie van Keratine en vitamines C + E + Panthenol. Verrijkt met de reinigende extracten van Aloë, Witte Wilg en Propolis als talg regulator en ingrediënten die de vacht verfrissen.

Conditioner

Conditioner voor honden. Hersteld en ontklit de vacht. Restructuring and Detangling van Yuup! Herstructurerende en ontwarrende conditioner. Botanische formule met natuurlijke extracten uit Bamboe en Lotusbloemen, verrijkt met rijsteiwitten en zonnebloemzaad. Reiniging op basis van natuurlijke ingrediënten.

Deze volumerende en herstellende conditioner is geschikt voor alle soorten vachten en in het bijzonder voor de beschadigde en geklitte vachten. Verrijkt met rijsteiwitten en ceramides gewonnen uit zonnebloempitten om de glans en conditie van het haar te herstellen en kalmerende extracten uit Bamboe en Lotusbloemen.

Fragrance

Huisdierparfum van Yuup! geeft de vacht een aangename en langdurige geur. Deze parfum is op waterbasis en bevat geen alcohol. Yuup parfum kan universeel worden gebruikt.

Yuup hondenparfum overtuigt vooral door de delicate samenstelling. De fabrikant van het merk Yuup heeft ervoor gekozen om alleen goedgekeurde natuurlijke ingrediënten in de producten te gebruiken. Veilig voor mens en dier.

Wil u onze verzorgingsmiddelen bestellen?

Dat kan uiteraard ook via ons formulier hieronder